Var med om ett unikt tillfälle att vinna en landslagströja signerad Mondo Duplantis och samtidigt stötta svensk friidrotts utveckling.

Friidrotts-SM 2020 är årets viktigaste tävling för våra elitaktiva – en möjlighet att prestera på toppnivå i knivskarp konkurrens med landets bästa friidrottare. SM genomförs i år utan publik, men SVT och Radiosporten sänder stora delar av tävlingarna som du kan avnjuta hemma i tv-soffan. Vi erbjuder dig möjligheten att bidra till fortsatt utveckling av svensk friidrott och Upsala IF genom att köpa en SM-stödbiljett för 75 kr.

Alla som köper en SM-stödbiljett är med i utlottningen av en inramad landslagströja signerad av världsrekorhållaren i stavhopp, Armand ”Mondo” Duplantis. På tröjan finns även Mondos egen tecknade ögonblicksbild av sig själv ”in-action” vid stavupphoppet och hans världsrekordnotering på 6.18 m. Ta chansen att stötta Upsala IF Friidrott och få möjligheten att vinna en unik trofé.

Köp SM-stödbiljett och delta i utlottningen genom att Swisha 75 kr till 123 465 61 20 eller betala via bankgiro: 279-2810 Upsala IF Friidrott. Lämna kontaktuppgift i form av namn och telefonnummer eller e-mail adress. Publicering av vinnaren sker här på https://2020.smfriidrott.se/kop-biljetter/ i vecka 34 och vinnaren kontaktas personligen.

Om du inte vill medverka i utlottning av landslagströjan, men ändå stödja svensk friidrott kan du som alternativ inbetala 50 kr som ett bidrag.

Ordinarie biljetter: Biljettintäkter är viktiga för Upsala IF Friidrott och vi är givetvis glada om du som redan köpt ordinarie biljetter ser detta som ett bidrag till vår verksamhet. Önskar du återbetalning av biljettpriset, så ber vi dig mejla info@ifuarena.se senast 16 augusti.

Har du övriga frågor kring arrangemanget kontaktar du lättast kansli@uiffriidrott.se

Friidrottshälsningar,

Per Måwe

SM-General

Upsala IF Friidrott