Vinnare i utlottningen är utsedd!

Stort grattis till Anne Jennische i Vänge, vinnaren i utlottning av en landslagströja signerad av Mondo Duplantis.

Mondo var under torsdagseftermiddagen (20/8) på plats i Upsala IF Friidrott’s kansli och genomförde utlottningen av den signerade och inramade landslagströjan. Direkt efter vinstdragningen ringde Mondo upp Anne och framförde sina gratulationer och ett stort tack för hennes köp av SM-stödbiljett.

Se Mondo dra vinnarnumret!

Representanter från UIF Friidrott framförde också gratulationer och tog chansen att ställa den klassiska sportjournalistfrågan till Anne – ”Hur känns det att vinna?”. Anne var både överraskad och glad över vinsten. Extra trevligt tyckte hon det var att Mondo framförde en personlig gratulation direkt över telefon. Hon tycker att han är en väldigt fin förebild för alla friidrottande ungdomar. Anne följde SM-tävlingarna med stort intresse via SVT under helgen, full av beundran över de många utmärkta tävlingsresultaten i den 30-gradiga värmen. Den inramade tröjan tänker hon ge till sina två barnbarn, som håller på med friidrott, och var de som tipsade henne om försäljningen av SM-stödbiljetter.

Upsala IF Friidrott vill framföra ett varmt tack till alla som köpte SM-stödbiljetter. Ni har bidragit till fortsatt utveckling av Upsala IF Friidrott verksamhet!

Med hopp om ett snart återseende på friidrottsarenorna i Uppsala

SM2020-organisationen

Upsala IF Friidrott

 

 

 

 

 

 

 

 

ARRANGERAS AV
I SAMARBETE MED

Centrala sponsorer

Lokala sponsorer

Välkommen till Friidrotts-SM i Uppsala 14-16 augusti!